måndag 21 oktober 2013

2013-10-17, MACK, Bee Bar


I torsdags var det stand-up kväll med MACK nere på Bee Bar (gamla La Couronne). Runt 40-50 personer i publiken. Detta till trots var det en skön och tajt inramning i den mysiga källarlokalen. Jag var konferencier och fick igång bra stämning med publiksnack med de främre borden.
Kvällen huvudakter var Thomas Oredsson och Anders ”Ankan” Johansson.  Vi fick även se Robin Paulsson och Carin Reijmer.

tisdag 1 oktober 2013

2013-09-27, Dockan Comedy, Novel, Malmö

I am back, efter lite bloggfrossa.

I fredags var det äntligen premiär för Dockan comedy på restaurang Novel. Mycket folk, ca 100 i lokalen. Jag gick upp en gång innan showen började och förklarade konceptet, vilket visade sig vara lyckat. Publiken var på från första början.
Jag var som vanligt konferencier och fick direkt bra hugg i publiksnacket.  En familj från Limhamn, två äldre par och enågra tjejer från Helsingborg blev indragna i showen och bjöd på sig själva. Jag hade energi och improviserade precis som det ska vara.
Det var rakt igenom mycket bra insatser av kvällens komiker. Joakim Andersson hade en del nya roliga skämt om barn som jag gillade. Första akten avslutades storstilat av Simon Svensson. Kvällen syddes ihop av Joe Eagan, som var en säker avslutare med sin charmiga stil.

Dockan comedy är tillbaka den 25 oktober.