torsdag 18 oktober 2007

2007-10-17, LUCK - andra Episoden

Förmiddagen innan showen var smått kaotisk då två komiker fick ställa in pga sjukdom, men vi lyckades få tag i ersättare. Tack till Henrik Mattisson och Niklas Perslow som hoppade in med extremt kort varsel.

Sverige fick bara 1-1 mot Nordirland, vilket var synd, men än bättre var att många struntade i matchen och tog sig till Mejeriet och fick en helkväll med bra comedy. Det var cirka 70 personer i publiken och flera från premiärkvällen kom tillbaka, vilket var extra kul! Publiken var på hugget från första början och de hade kommit dit för att ha roligt. Det blev den här härliga intima klubbkänsla som vi vill få fram.

Pär Söderström var konferencier och fick igång publiken då han körde en applådtävling där två biljetter till nästa show lottades ut. Vet inte om vår ekonomi håller för det;).
Thomas Andersson öppnade första halvlek följt av Niklas Perslow, Kadir Meral och Per-Olof Fahlborg. I andra akten körde Eric Andersson, Henrik Mattisson, Niklas Folkegård och Anneli Ahlgren. Alla komiker skötte sig utmärkt. Det är svårt att framhäva någon och lite klyschigt så var det en bra laginsats.

Nästa gång LUCK kör är onsdagen 14 november och då kommer bland annat Lars Magnusson, David Waldfogel och Jesper M Sjöberg. Det får ni inte missa!

Inga kommentarer: