lördag 1 mars 2008

2008-02-28, Attacca Comedy, Varberg

Nu kan man lägga till en ny ort på ”Places I have visited” på Facebook, för i torsdags var det klubbkväll i Varberg. Temat var humorfajt mellan Göteborg och Malmö. Erika Sjöwall var arrangör och konferencier, som höll ihop kvällen proffsigt. Kul med speciella jinglar för komikerna beroende på vart de kom ifrån.

Jag avslutade kvällen och körde ca 15 minuter. Under första akten förberedde jag mig inför mitt uppträdande, så tyvärr missade jag de flesta komikerna. Jag hann dock se Mats Andersson och som vanligt var han lugn, trygg och stabil.

Jag körde en hel del publiksnack. Och fick till det med magdans (ingen vacker syn;) och lite skämt om sjukvården som nog kan bli en ny rutin. Jag försökte ta in mycket här och nu, som att det vore gott med något sött till kaffet, fast det tyckte inte alla. Nyttiga Varberg;) Fokus var att köra mycket publiksnack och släppa materialet. Publiken var lite sparsam i att vilja hålla en dialog, men jag gav mig inte. Det blir så mycket mer här-och-nu känsla då och för första gången glömde jag att fråga om det fanns några ekonomer i publiken.

Hur gick det i tävlingen? Jo Malmö vann, men det var sekundärt. Det viktiga var att det blev en bra och kul kväll för publiken. Jag återkommer gärna till Varberg.

2 kommentarer:

Erika sa...

TAck för din insats! Jag har hört många positiva kommentarer angående dig och din kalkylskjorta!

Komiker och Ekonom - www.ericandersson.se sa...

Tack Erika. Det värmer i den skånska snålblåsten. Vi ses på LUCK på onsdag!