onsdag 4 november 2009

2009-11-04, Dockan Comedy, Elephanten, MalmöOnsdagskväll är lika med Dockan comedy på Elephanten för mig och så även för cirka hundra personer denna afton. Flera var där för första gången och så brukar det vara. Noterade att det var mycket yngre publik än vad det brukar. Som alltid går det att hänvisa till 80/20-regeln;). 80% av publiken var mellan 20-30 år.

Jag var första komiker ut och presenterades av konferencier Thomas Andersson. En ”femma” var planerad. I tid räknat körde jag 80/20 nytt och det funkade ok, även om jag hoppats på en aning mer respons. Självkritik är bra. De bör givetvis testas fler gånger. Det blev även lite publiksnack med grabbordet längst fram som inte alls var från Eslöv.

Det blev en av Dockan bästas kvällar hittills i höst. Rakt igenom var det bra insatser av kvällens komiker och extra plus i kanten till Tomas Högblom och Niclas Christoffer som avslutade varsin akt.

Det blir ny show nästa vecka! Don’t miss it!

Ovan ses några av kvällens komiker, från vänster till höger: Mats Andersson, Robert Larsson, Emma Knyckare och Anders Kettunnen.


Inga kommentarer: