torsdag 25 mars 2010

2010-03-24, Dockan Comedy, Elephanten, Malmö

Oftast kommer komiker som uppträder på Dockan Comedy från Malmö, men i går var det tema Nordöstra Skåne. De kom från Båstad, Tygelsjö, Kristianstad, Gärds Köpinge, Höör, Bjärnum, Åkarp, Helsingborg och Hässleholm.

Jag var konferencier och värmde upp de cirka sextio personerna i publiken. Ett stort gäng som firade en trettioåring ville vara med och även födelsedagsbarnet. Men ingen sång... Flera roligheter kom fram i snacket med detta gäng. Längst fram satt ett sällskap från Kristianstad och där fick vi reda på att bäst ragg får man på pizzerian, som nog hette Juventus eller? Som vanligt var det lite avvaktande, men jag tycker jag fick igång dem rätt bra och främst med just publiksnacket.

Mats Andersson körde först och fick bra respons. Pia Goldschmidt gjorde sitt bästa framträdande på Dockan. Staffan Nordquist hade en hel del nya roliga grejor. Micke Hallqvist var kvällens utropstecken med korta och träffsäkra skämt om hur det är att vara singel. Noterade även att Johan Axelsson gjorde en bra debut. En lyckad kväll avslutades sen på ett bra sätt av Zeid Andersson.

Inga kommentarer: