onsdag 1 december 2010

2010-11-29 och 2010-11-30, Handikappomsorgen, Värdshuset, Kävlinge

Handikappomsorgen i Kävlinge kommun anordnade temadagar för sina anställda med föreläsning, följt av julbord och till dessert stand-up comedy. Allt uppdelat på två kvällar med cirka 60 personer på varje. För comedyn stod jag och Mats Andersson.


Jag inledde kvällarna med att köra främst åt konferenciershållet och snackade igång publiken med skämt om chefen, vården, Kävlinge och förstås Furulund. Flera ville vara med och ha en dialog, såsom fnittriga tjejer längst fram, singeltjejen Miss Lödde och en cool kille längst bak. Det blev mycket här och nu. Publiken hade riktigt kul och det blev en trevlig avslutning på dagen. Efter jag hade kört i cirka 20 minuter så påade jag Mats Andersson som åxå körde en "tjuga" och som snyggt vävde in vad som kommit upp innan och även snackade om sin uppväxt på landet. Vi gjorde bra ifrån oss bägge två. Andra kvällen blev kanonbra och det blev lite mer tryck än den första, även om den inte gick av för hackor. Riktigt kul att komma ut till Kävlinge igen och även köra en double-act, även om vi gör vår egen grej, så delar man upplevelsen.


Efter sista showen tackades vi av med varma applåder och fick varsitt färgglatt badlakan över Kävlinge kommun. Tack till Sofia, Ann-Louse och Christina för ett trevligt bemötande.

Inga kommentarer: