måndag 25 april 2011

2011-04-20, Dockan comedy, En Nypa Salt, Malmö

I onsdags var det Dockan Comedy kväll. Dock var det lite skralt med folk i publik denna dymmelonsdag. En del var kanske hemma och putsade kvasten;)

Jag räknade och fick det till 30 personer, merparten satt nära scen och de märktes snabbt att de var där för att ha kul. Med andra ord förutsättningarna var bra för att det skulle bli en lyckad show. Det blev det åxå.

Jag var konferencier och fick snabbt upp en god stämning främst genom publiksnack med ett gäng längst fram från Höör. Första komiker ut var Tina Andreasson som gjorde en bra insats. Sen Mattias Olsson, vars humor många i publiken kände igen sig i. Sen Joe Eagan som körde på engelska och plockade in publiken snyggt. Eric Douglas imponerade med skämt om skillnader mellan Sverige och USA. Första akten avslutades mycket bra av Biggan Lowén.

Efter pausen körde Gertrud Johnsson följt av en ny rolig man, Filip Andersson med rötterna i Veberöd, som för övrigt är i final i Bungy Comedy. Därefter Danial Ali Akbari som gjorde ett av sina bästa gig på Dockan. Därefter Joakim Andersson, följt av Mats Andersson som sydde ihop kvällen snyggt med bra publikkontakt.

Inga kommentarer: