söndag 30 oktober 2011

2011-10-28, Dockan comedy, En Nypa Salt, Malmö

I fredags var det åter igen Dockan Comedy på En Nypa Salt. Fullsatt igen och säkert uppemot 80 personer i lokalen. Denna anstormning gjorde att vi kom igång lite senare än vanligt. Hela 11 komiker på scen denna afton.

Jag var konferencier för kvällen och fick igång publiken riktigt bra med publiksnack med de främre borden. Där bland annat några äldre par, där flera hade dubbelnamn blev indragna i showen. Jag skojade med en äldre man, vilket flera andra komiker gjorde senare. Kanske någon gång för mycket.

Första akten blev lite upp och ner, där största utropstecknet var Fredrik Ivarsson. Johannes Finnlaugsson avslutade och fick börja i uppförsbacke, men hämtade upp det bra. Mia Gustavsson från Hova debuterade.

Gertrud Johnsson inledde andra och var helt klart en publikfavorit. Nils Lind imponerade med roligt publiksnack och en oerhört kul rutin om skam. Följt av Mats Andersson som hade en del roligt om Teckomatorp. Kvällen syddes ihop av Ludde Samuelsson som var säkerheten själv och tog in publiken snyggt. En mycket lång, men lyckad kväll var till enda.

Höstfinal blir redan den 25 november. Boka bord i tid.

Inga kommentarer: