söndag 2 december 2012

2012-11-30, Dockan Comedy, Novel, Malmö

I fredags var det säsongsavslutning på Dockan comedy. Hela 11 komiker syntes på scenen denna afton som bjöd de cirka 90 personer i publiken på en fantastisk show.

Jag var konferencier och drog igång med att skämta om att reservlokalen bredvid Novel där vi var hade ”konferensstuk” över sig. 20% av er i publiken sover innan vi drar igång sa jag och fick bra betalt direkt.

Detta visade sig vara en perfekt lokal, 5 stolsrader nära scen á 9 platser. Gjorde det tajt och det blev bara fokus på scen. Längst ned var några bord för de som fortfarande åt. Lite långt ifrån, men dessa skrattade och var med som alla andra. Jag öste på och fick upp en riktigt bra stämning i lokalen. Killen från Lund, Fertilitetskliniken, Teckomatorp och Carl-Otto från Kalmar blev indragna i showen. Jag improviserade och hade hur mycket energi som helst. Så mycket att jag körde nog några minuter för länge, dock utan att tappa tempo, innan jag påade första komikern.

Detta var en kväll då komikerna överlag presterade på en mycket hög nivå. Tomas Högblom och Jesper Mattson avslutade varsin akt fenomenalt. Elin Nordén fick bra respons från publiken och lyckades fylla på med folk itomma stolar i de främre raderna. David Jönsson imponerade i sitt blott andra gig med roliga skämt om hur blek han är. Danny Antivalidis hade flera roliga skämt om sitt grekiska ursprung.

Övriga på scen denna afton: Joakim Andersson, Mats Andersson, Pär Söderström, David Duff, Linnéa Rönnqvist och Anders Svärd.
Nu tar Dockan Comedy ett välförtjänt juluppehåll. Så ses vi 2013.

Inga kommentarer: