tisdag 15 juli 2008

2008-07-09, Dockan Comedy, Malmö

I onsdags var det andra kvällen på Dockan Comedy och nästan fullsatt igen. En handfull personer som var på premiären kom tillbaka. Kanske lite tidigt att prata om stammisar, men riktigt kul att det kommer folk. Det är ju lite det som är grejen.

Jag inledde kvällen som konferencier och pratade lite med publiken som sig bör. Lite svårflörtat på sina håll, men ett sällskap äldre+ och en lärare blev det lite snack med. Sen presenterade Mats sina kursare i Svalöv som var de som utlöste skrattsalvorna i första halvlek, dvs Johan Ranner, Gudrun König, Robert Larsson och Jan Christensen.

Paus

Andra halvlek öppnade jag med att påpeka att vi hade en kändis i publiken. Kändis och kändis, en Richard Gere look-a-like i varje fall. Det blev kul improvisation och det är de här lägena jag känner är roligast som konferencier. Sen dags för en debutant Christan Kjellström, som imponerade. Därefter följde Robin Paulsson som verkligen hade publiken med sig, följt av klubbkollega Thomas. Kvällen rundades av mycket bra av Fritte Fritzon.

Nya komiker imorgon!

Inga kommentarer: