torsdag 16 augusti 2012

2012-08-14, MACK, Ribban, Malmö

I tisdags var det stand-up comedy med MACK på Ribersborgs Kallbadhus. Återigen var det fullsatt och närmre två hundra i publiken. Fantastiskt, tolfte året i rad som MACK kör nu om jag inte har fel.

Jag var konferencier och inledde med några aktuella skämt om semester och sommar. Jag fick OK respons, men hade gärna önskat mer. Jag fick igång lite skönt publiksnack med ett gäng från Svedala och någon från Lund. Det var en go stämning när jag presenterade första komiker ut, Elin Nordén, som fick mycket bra respons. Därefter Karin Adelsköld, som fick igång publiken ordentligt, främst med ett urkul snack med en ung kille i publiken. Paus.

I andra inledde jag med att återkoppla till första aktens komiker och fick riktigt bra hugg, blanda annat om hemmafix. Alla var med. Precis som det ska vara. Sen Ulle Bååth som gjorde ett stabilt set. Sen avslutade Adde Malmberg magnifikt och blev nära på inklappad två gånger. Kvällens höjdare var när en äldre dam hytte med fingret och skulle rätta honom i en sakfråga och sabbade hans bästa skämt, detta blev dock hur kul som helst.

Nu återstår det tre kvällar på MACK på Ribban, så passa på att gå dit.

Inga kommentarer: