tisdag 20 mars 2012

2012-03-15, MACK, La Couronne, Malmö


I torsdags var det åter stand-up på La Couronne. Tyvärr inte fullsatt, men bortemot 60 personer i publiken hade en trevlig kväll, där kvällens huvudnummer var Yvonne Skattberg och Ola Söderholm.

Jag var kvällens konferencier och fick snabbt upp en bra stämning i lokalen genom publiksnack med de främre borden. Publiken var på hugget från start. Några som bodde i huset var där och då passar ni på och lägga in en vittvätt i pausen skojade jag. En kille hade varit singel i 22 år, men fick bra tips på raggningsrepliker från bordet jämte.

Kvällens rookies var Anders Löfberg, Micke Hallqvist och Staffan Nordqvist. Stabila insatser av alla tre.

Ovan bild på mig in action tagen av Jonas Andersson

måndag 12 mars 2012

2012-03-08, MACK, La Couronne, Malmö


I torsdags var det dags för andra stå-upp kvällen för säsongen på MACK nere i källaren på La Couronne. Jag var kvällens konferencier och inledd med lite aktuella skämt. Lite reserverat på sina håll och jag fick jobba för att få upp stämning, men jag gjorde det bra. Det blev även lite publiksnack och jag lyckades pricka in två smålänningar, som flyttat till Malmö.

Först ut var Ulle Bååth som gjorde comeback efter lite mer än ett års frånvaro. Ulle gjorde ett stabilt framträdande. En lyckad comeback. Sen Ludde Samuelsson, som höjde nivån ytterligare några snäpp. Bra publikinteraktion och snygga återkopplingar. En mycket bra första akt var över.

I andra inledde Fredrik Ivarsson, som fick mycket bra respons och hans Hörby imitation sitter som den berömda smäcken. Därefter avslutade Jesper Odelberg kvällen på ett bra vis.

Foto ovan taget av mig in action av Jonas Andersson.

söndag 4 mars 2012

2012-03-02, Dockan Comedy, En Nypa Salt, Malmö

I fredags var det dags för säsongens andra kväll på Dockan comedy. Cirka 90 personer hade hittat dit och bjöds på en mycket underhållande kväll.

Jag var konferencier och fick snabbt upp bra stämning i lokalen, främst med publiksnack med de främre borden. En dubbeldejt från Ängelholm, en stor gymkedja och en personal från en förskola blev indragna i showen. I andra akten körde jag lite nya skämt. Ja ni hörde rätt. De flesta funkade helt ok, några behöver dock filas på. Hur som helst är det ett fall framåt att producera nytt igen. Första akten avslutades mycket bra av Jonas Karlsson som höjde nivån några snäpp. Kvällen avslutades storstilat av Fredrik T Olsson. Jag vek mig av skratt åt skämt om bland annat hantverkare. Noterade även att Anders Löfberg och Sven Nilsson gjorde starka insatser och vann välförtjänt publikens hjärtan.

Nästa kväll blir 30 mars. Boka bord i tid.