torsdag 18 november 2010

2010-11-17, Dockan Comedy, En nypa salt, Malmö

Hösten är här och igår var det kallt så det isade in i märgen. Det kan ha avskräckt en del för att ta sig till En nypa salt. Det var bara ett tjugotal i publiken, men det var där för att ha kul och det är ack så vikigt.

Jag var konferencier och drog igång med en radda tidningsskämt och de flesta föll i god jord. Publiken var helt klart med. Lite publiksnack blev det med de främsta borden. Någon var på Dockan comedy för första gången och då sätter man sig längst fram. Första akten inleddes av Tora Larsson som har flera roliga imitationer. Därefter Joakim Andersson som berättade om sitt förhållande med sig själv. Men han är ledig nu. Sen Ulle Bååth som pratade om hur en Örebroare överlever i Skåneland. Innan paus fick vi se kulsprutan Tomas Högblom som körde på i ett rasande tempo och publiken vek sig av skratt.

Först ut i andra var Pia Goldschmidt från Höör som skämtade om sitt liv som bullmamma. Därefter Mattias Olsson som snackade om problemställningar hos en 35-åring. Sen Mats Andersson som snackade mycket med publiken och gjorde det bra. Mattias fick sig en och annan passning åxå, men med glimten i ögat förstås. Kvällen avslutades mycket bra av Marcus Johansson som bland annat hade roliga kommentarer om de tidigare komikerna. Sen summerade jag kvällen med några frågor som återkommit… mår ni bra? Kommer ni tillbaka? och framförallt tittar ni mycket på TV? Det var en mycket lyckad kväll och de som inte var där missade något.

Nu återstår två kvällar av höstsäsongen, 24 Nov och 1 dec. Kom till Dockan Comedy och kolla stand-up som den ska upplevas LIVE!

Inga kommentarer: