torsdag 7 juli 2011

2011-07-06, Dockan Comedy, En Nypa Salt, Malmö

I går var det säsongspremiär på Dockan comedy och äntligen var det riktigt knökfullt i lokalen; ca 70-80 personer. Gårdagens line-up var nog den starkaste på länge. Vi fick se Robin Paulsson, Fritte Fritzon, Ludde Samuelsson, Mats Andersson, Johannes Finnlaugsson, Joe Eagan, Mats Rydh, Filip Andersson, Nathalie Cecil.
Jag var konferencier och inledde med lite semester och sommarskämt. Publiken skrattade och var med på noterna, men ändå lite avvaktande. Dock mycket bättre än annars på Dockan. Det märktes att semesterkänslan fanns i lokalen. Folk drack sangria och rosé. Nivån höjdes ett snäpp när jag började publiksnacka och fick tag i ett bord längst fram från Stockholm som ville ha en dialog.

I inledningen av andra akten tog jag ut svängarna mer och fick till roligt snack med barnfamiljen längst fram och Stockholms bordet. En del komiker hade skojat lite med en liten pojke, som säkert var högst fem år. Inte mer än rätt att vi bjöd honom på en chokladboll, som Robin levererade till bordet. Familjen blev sen ett stående inslag resten av showen.

Det var en riktigt lyckad premiär med fint väder, fullsatt och riktigt bra insatser av komikerna. Några stack ut mer än andra. Kvällens publikfavoriter var helt välförtjänt Robin Paulsson och Ludde Samuelsson, tätt följt av Johannes Finnlaugsson och Fritte Fritzon.

Nästa vecka ny show och nya komiker. Välkomna!

Inga kommentarer: