torsdag 21 juli 2011

2011-07-20, Dockan comedy, En Nypa Salt, Malmö

Igår var det Dockan comedys tredje kväll denna sommar. Det var riktigt smockat med folk, säkerligen runt 100 personer hade hittat till en Nypa Salts lokaler. Hela 11 komiker fyllde scenen denna afton och bjöd på en kanonkväll med nästan två timmars stand-up comedy.

Jag var konferencier och drog igång med lite publiksnack. Jag höll mig ganska kort, då jag anade att kvällen kunde bli lång. Publiken hade både skrattat och applåderat innan jag släppte på första komiker.

Rakt igenom var det mycket bra insatser av komikerna. Flera testade nytt och fick bra respons, såsom Mats Andersson, Malin Nanhed och Erik Börén. Robin Paulsson var förstås en självklar publikfavorit. Kvällens höjdare var Petrina Karlsson som avslutade fenomenalt. Hennes lite råare humor satt som en smäck.

Klockan var nära 22.40 när jag tackade för kvällen. Komikerna höll tiden, men det tar tid när alla gäster ska gå på toaletten och fylla på glasen i baren. Aningen långt tyckte jag, men publiken var ändå på hugget hela andra akten. Många hade semester och då finns det få måsten. Vi hade säkert kunnat köra en halvtimme till om vi orkat. Flera kom fram och tackade för en mycket rolig show. Sånt värmer.
Nästa vecka är det ny show. Boka bord i tid. Det kan bli fullt.

Inga kommentarer: