söndag 28 oktober 2012

2012-10-26, Dockan Comedy, Novel, Malmö

I fredags var det åter Dockan comedy kväll på restaurang Novel. Det var ca 70-80 personer i publiken och ganska blandat i åldrarna.

Jag var konferencier och inledde med att skämta om den kungliga förlovningen. Det blev även snack med de främre borden, främst ett bord med en äldre man och fyra damer. Inte lika bra hugg som senast på Dockan, men helt klart godkänt. Publik hade skrattat och applåderat när jag presenterade första komiker. I andra akten blev det träffsäkrare publiksnack, främst med en singelkille och hans bristande raggningsknep som den äldre mannen skulle hjälpa till med.

Först ut var Mats Andersson som var stabil som alltid. Sen Staffan Nordqvist som blir säkrare och säkrare och har riktigt tajt material.

Filip Andersson gjorde sitt bästa framträdande på Dockan och jag skrattade mycket åt hans sköldpadda. Lars Hedh från Trelleborg gjorde en lyckad debut och hade bra stöd från publiken. Första akten syddes ihop av Björn K Johansson som imponerade med skönt publiksnack och klockrena imitationer. I andra fick vi se Gertrud Johnsson som berättade om sina upplevelser i Tanzania. Därefter Elin Nordén som fick bra respons av publiken. Hon presenterade tre duktiga stå-upp elever som gått kurs för henne; Tobias Rydberg, Linnea Rönnqvist och Kristin Jakobsson. Kvällen avslutades proffsigt av Simon Svensson, som hade roliga skämt på just raggningsrepliker. En lång och mycket rolig kväll var till enda.

Nästa gång och sista för säsongen blir fredagen den 30 november, välkomna!

Inga kommentarer: